Publicerat 1 augusti, 20113 augusti, 2012 av EvaSommarens bästa förrätt! Jordgubbsbruchetta! Eva från iPhone
Hmm tänkte inte på det där med recept… eftersom det inte var jag som gjorde den… men ungefär så här: Stek bröd och skär ut runda bitar med tex. ett glas som form. Blir bättre yta, och godare, om man steker istf att rosta. Skär jordgubbar i små klyftor och fräs dem snabbt i olivolja med lite vitlök och färsk basilika. Serveras varmt. MUMS!
Hmm tänkte inte på det där med recept… eftersom det inte var jag som gjorde den… men ungefär så här:
Stek bröd och skär ut runda bitar med tex. ett glas som form. Blir bättre yta, och godare, om man steker istf att rosta.
Skär jordgubbar i små klyftor och fräs dem snabbt i olivolja med lite vitlök och färsk basilika. Serveras varmt. MUMS!
Hur gör man då? Nu vill jag ju prova 😀